Marianne Antonsen: Soulful Christmas

11. desember 2019


19:30

Marianne Antonsen gjør julekonsert i Oslo og Kulturkirken JAKOB for aller første gang!

I 20 år har Fredrikstad-publikummet hatt gleden av å finne juleroen med henne i vakre Østre Fredrikstad kirke — i år tar hun med seg denne tradisjonsrike konserten til Oslos vakreste konsertscene.

«Adventtiden er en hjemmekjær tid, så ingen juleturné på meg. Men å få synge i Jakob er som å komme hjem! Alle mine soloalbum ble gitt ut hos KKV av Erik Hillestad. Både prosessen rundt utgivelsene – og møtene med Erik selv – har vært viktige for meg, og jeg gleder meg varmt til å synge i Kirkelig Kulturverksteds storstue!

«Soulful Christmas» er stemningsfylt, med både ro og trøkk, og gir rom for latter, glede, savn og tårer. Ved flygelet sitter Peter Hallström, låtskriveren bak Kärleksvisan, Håll mitt hjärta, Viskar en bön med flere.

Marianne kontaktet Peter etter sin hjernesvulstoperasjon, og samarbeidet begynte for rundt et år siden. Etter bare noen få latterkuler, samtaler, sang og gode måltider, forsto de at dette var ment å vare: Et musikalsk og livskraftig søskenforhold. Gled deg til å oppleve det i Jakob!

Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.