Høstaften med Den norske Studentersangforening

7. oktober 2019


19:00

Rød og gule blader på løvtrærne. Skarp, kald luft i neseborene. Knitring og varme fra peisen. Høsten er en fabelaktig tid! Bli med og feire dens ankomst med Den norske Studentersangforening (DnS) i stemningsfulle Kulturkirken Jakob mandag 7.oktober. Vi har satt sammen et variert og underholdende repertoar bestående både av noen gamle favoritter og nye schlägere.

For første gang i ordinær konsertsammenheng opptrer både DnS’ konsertkor og DnS Pluss sammen – med smakebiter fra konsertkorets konkurranserepertoar og tradisjonelle hits fra foreningslivet, alt ledet av dirigent Marit Tøndel Bodsbergs kyndige hånd.

Baren er åpen (øl/vin/mineralvann)

Vel møtt

 


Billettpris i døren: 300/250 kroner (voksen/student)

Konserten blir filmet.

Dørene åpner senest 30 minutter før konsertstart.