Film Fra Sør: The wandering chef

Kulinarisk kino

14. november 2019


19:00

"...en ode til familien og til koreansk matkultur"

Velkommen til en kulinarisk opplevelse i sør-koreansk ånd! Vi inviterer til visning av The Wandering Chef i Kulturkirken JAKOB i samarbeid med Sør-Koreas ambassade, som serverer deilig bibimbap og andre koreanske overraskelser!

Vi lover en kveld for alle sanser – og også for hjertet – så møt opp sulten på god mat og film. Dørene åpner 18:15, og filmen starter klokken 19:00. Maten serveres før filmstart, og baren vil holde åpent under hele arrangementet.

Billetter: 249,- (149,- med festivalpass). Billetter slippes snart

Om filmen:
The Wandering Chef er en ode til familien og til koreansk matkultur, og handler om kokken Jiho Im. Jiho er en stor matkjendis i Korea og har vært kokk ved noen av landets ypperste restauranter, men dokumentaren går tettere på hans personlige historie. Vi følger ham på rastløs søken etter en mor han ble adoptert bort fra som liten, og ikke minst på utrettelig utkikk på skogens grønne skatter: helsebringende røtter, urter og planter. Filmen skildrer også hans nære vennskap med 88 år gamle Kim Soon-gyo, som han møter på en sine reiser i det koreanske fjellandskapet, og som blir en slags bestemor for Jiho.

Sør-Korea 2019 / Regi: Park Hye-Ryeong / Koreansk tale, engelsk tekst / 85 min

Earlybird-tilbud
Det er fortsatt en liten stund til festivalen, men allerede nå kan du sikre deg festivalpass til rabattert pris. Tilbudet gjelder t.o.m. 22. september 2019. Kjøp passet her: http://bit.ly/2ZAwHI7

Frivillig på Film fra Sør?
Til den 29. utgaven av Film fra Sør-festivalen trenger vi rundt 90 engasjerte folk som har lyst til å bidra til gjennomføringen av Oslos største filmfestival. Vil du være med? Nå kan du melde deg som frivillig. Meld deg på og les mer her: http://bit.ly/2M23D95