Blåtoner – En julekonsert med Ole Børud, Maria Solheim & Lewi Bergrud

21. desember 2019


18:00

Førjulstidens mest stemningsfulle gavepakke er på vei, og vi tripper etter å overrekke deg den!

Ole Børud, Maria Solheim og Lewi Bergrud er alle låtskrivere, musikere og artister som har stått på scenen siden barne- og ungdomsårene. De har alle gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt, som soloartister, låtskrivere og medmusikanter.

De som ikke kjente til den folkekjære artisten Ole Børud tidligere, fikk endelig ta del i hans utpregede musikalitet gjennom Sjernekamp 2018 på NRK TV. Maria Solheim ble for alvor kjent da hun utga låta «Lady of my life» som tenåring, og har per dags dato seks soloalbum og en mengde sideprosjekter på diskografien. Lewi Bergrud har gjort seg bemerket som en fremragende vokalist, bassist, gitarist, pianist og humorist, og er dessuten en yndet medspiller for blant annet Kurt Nilsen, Inger Lise Rypdal og søskenbandet Narum.

Med fantastiske kritikker og store mengder applaus har Blåtoner blitt en deilig, musikalsk juletradisjon som årets artister nå vil føre videre. Ole, Maria og Lewi har alle et nært forhold til kirkerommet som musikalsk arena og har for lengst funnet tonen. Nå gleder de seg over å få dele sine tolkninger av tradisjonelle julesanger, men også egne låter – i juleturneen Blåtoner.

Vi anbefaler deg på det sterkeste å legge gorojernet på hylla for en stakket stund. Vi anbefaler deg å la freden senke seg og julestemningen sige inn. Det er like før vi klipper over gavebåndet og lirker av papiret så du kan få et glimt av herligheta:
Velkommen til Blåtoner!