Søndagsbrygg: Elin Furubotn & Frode Alnæs

13. oktober 2019


14:00

Velkommen til SØNDAGSBRYGG I JAKOB: Vi serverer en times konsert på søndag ettermiddag, og samtidig serveres det rykende varm suppe med godt brød ved kafébordene. Ja, og så åpner vi barserveringen for at par timer. Rolig søndag – med real musikk og real mat.

Elin Furubotn (sanger og låtskriver) har gitt ut sju soloalbum, og hatt en rekke låter på NRK P1. I sommer kom singelen «Alt å vinna», og hennes nye album skal ut i februar 2020.

Furubotn har samarbeidet bl.a. med Morten Abel og Stavanger Symfoniorkester. Hun turnerer regelmessig over hele landet, og har også holdt konserter i Tyskland – norske tekster til tross. Sangene hennes handler ofte om det hverdagslige – om små og store ting med en god dose humor, men også alvor og undring. Det er umulig å ikke følge med under Elins konserter, der formidlingen står sentralt, med tekster til å kjenne seg igjen i og gode, nynnbare melodier.

Til Kulturkirken denne søndagen kommer hun sammen med en av landets beste – og hyggeligste – gitarister, Frode Alnæs.

«En formidler på øverste hylle med et solid glimt i øyet.»
Musikkblogger/journalist Tor Hammerø

Dørene åpner 30 minutter før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.