Lunsjkonsert // Hanne T. Asheim

Hvorfor må alle konserter være på kveldstid?

11. september 2019


12:00

Til deg som triller rundt på en baby i Oslo by, du som for tiden ikke har arbeid, du som har gått av med pensjon, eller du som kan ta deg en litt lang lunsjpause: Her er en gyllen mulighet til å innta litt kulturell føde på dagtid!
Hanne T. Asheim er en kritikerrost tekstforfatter og komponist. I hennes cabaretviser kan mening og moro, latter og tårer forenes i samme strofe. Hun skriver gjerne om aktuelle temaer, og trives aller best hvis samme vise får sagt noe både om samtiden og det evig menneskelige.
Hanne har skrevet for mange store navn på humorscenen, som Lene Kongsvik Johansen, Bjarte Hjelmeland, Linn Skåber og Henriette Steenstrup, og har bl.a. vunnet Komiprisen i kategorien «Årets nummer». Hun har også skrevet en rekke helaftens cabaretforestillinger til egne frigruppeprosjekter, som Sjel & Showtime og Stilett.
I fjor hadde hun premiere på sin første soloforestilling «Mennesker er så 2018 – en cabaretfortelling om roboter og mennesker», som ble spilt på Teaterkjeller’n, Oslo Nye Teater.

11. september kan du ta med baby, matpakke, eller andre nødvendigheter, komme til Kulturkirken Jakob og oppleve henne!

Konserten vil vare ca. 45 minutter.
Kirken er åpen en times tid etter konsertslutt.
Billetter, kr 100,- på Ticketmaster eller i døra.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

Hanne T. Asheim, uoffisiell norsk mester i øvelsen satiriske viser (…) (Knut Nærum, forlagsliv.no 2015)

…Asheims musikk rommer Sondheimsk uventede kast og vendinger, og den går i sømløst tospann med hennes ekstremt finurlig poengterte tekster og herlige rim…
(Mona Levin, Aftenposten 2011)