Bergfolkets julefred

8. desember 2019


18:30

For tredje år på rad kommer Bergfolkets julefred til Kulturkirken Jakob. Musikerne fra Røros-distriktet og Nord Østerdal kommer til å framføre flere tradisjonelle julesanger, men har også nyskrevet julemusikk med seg til hovedstadens flotteste konsertkirke. Søndag 8. desember byr musikerne på en julekonsert med fortellinger og gode melodier, formidlerglede og glimt i øyet, glitrende solister og røtter tilbake til tidligere tider. Bergfolket bringer julefred med seg fra gruvebyen på fjellet til Oslos konsertgjengere.

Medvirkende:
Vokal: Kirsti Sæter og Vegar Dahl
Tangenter: Jo Ryen
Fløyter/sopransaxofon: Hans Fredrik Jacobsen
Fele: Olav Kjernmoen
Bass/gitar: Ole Anders Feragen

Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.