A New York, New York Christmas – 2019 edition

KUN FÅ BILL.!

20. desember 2019


20:30

«A New York, New York Christmas» startet som en venners-venners fest for eksilnewyorkere i Oslo — og har utviklet seg til å bli en av landets mest varme og hyggelige juletradisjoner. Oppskriften er enkel: Scene, sal, dekor og bar i Kulturkirken Jakob fylles opp med amerikansk jul i musikalsk, fast og flytende form. The usual suspects er tilbake: Felix Peikli, Kim Wigaard Johansen, Bjørn Vidar Solli, Marlen Tjøsvoll, Tracee Meyn, Jo Vemund Svendsen, Thor-Erik Fjellvang og evigunge Aksel Kolstad.

Som om ikke det var nok, har vi i år fløyet over selveste Grace Kelly fra NYC! Grace er en fantastisk saksofonist og sanger som turnerer med egne låter, spiller fast med Jon Batiste på The Late Show with Stephen Colbert — men 20. desember er hun i Oslo for å spille og synge med oss. Oioioioi! Et blodtrimmet band med stryk og blæs er selvsagt også på plass. Du kan glede deg så sinnsykt til årets utgave. Velkommen til Oslo og Jakob 20. desember!