Simon & Garfunkel Revival Band tilbake til Jakob!

29. oktober 2019


20:00

Ikke mange artister i denne sjangeren har et så eksepsjonelt godt rykte som Simon & Garfunkel Revival Band. Uansett hvor de opptrer, gjør de et varig og tydelig inntrykk på publikum — og tilbakemeldingene fra pressen er overstrømmende.

Nå kommer de tilbake til Kulturkirken Jakob for en reprise av fjorårets storslåtte tribute-show.

SGRB feirer den originale duoen med en forestilling med kultduoens vakreste sanger: Alt fra ballader som Scarborough Fair eller Bright Eyes til klassikere som Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, El Condor Pasa, The Boxer, den drivende Cecilia og selvsagt gjennombruddshiten The Sound Of Silence.

Det holder naturligvis ikke bare å spille seg følelsesløst gjennom et slikt repertoar. Det kreves eksepsjonelle musikalske ferdigheter for å formidle nyansene og følelsene i dette materiale. Bandet består av Michael Frank (gitar/sang) og Guido Reuter (sang, fiolin og piano) + tre andre musikere, og treffer perfekt balansen mellom å lage en ren coverversjon og skape sitt eget uttrykk. Som gjest er det bare å la seg fange av sangene og kjenne minnene strømme på. I dette showet viskes grensene mellom originaler og kopier nesten ut. Versjonene er orkestrert til perfeksjon, og stemmene til Frank og Reuter er forbausende like New York-duoens egne. Sammen med et håndplukket knippe musikere er de i Oslo for annen gang – og skaper magi i Jakob 29. oktober. Sett av datoen nå!

“Some nights are magnificent, some just defy explanation, in The Simon and Garfunkel Revival Band, the music was just glorious, a real pleasure.”
– Liverpool Sound & Vision (UK)

“It is a night of brilliant entertainment that any Simon and Garfunkel fan would not regret attending.”
– North West End (UK)

“Standing ovations already in the break!”
– Westfälische Nachrichten (GER)

“The strength of Simon and Garfunkel; pretty demure and sweet-voiced songs, sung flawlessly.”
– De Gelderlander (NL)

«It’s not Paul and Art on stage. But very close. Simon & Garfunkel Revival Band offers excellent interpretations of the duo’s most beloved melodies.
* * * *
– Ystads Allehanda (SWE)

www.sg-revival.com

Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.

Media