Ken Ring: Tack för mig

Ny dato: Lørdag 28. november 19:30 / 22:00

28. november 2020


19:30

Alle billettkjøpere har mulighet til å få refundert billetter frem til 22.09. Etter den datoen vil det bli sendt ut nye billetter til et av to tidspunkter: Enten 19:30 eller 22:00. Du skal ha fått epost fra oss i Kulturkirken Jakob -- hvis ikke, kontakt oss på jakob at kkv punkt no. Vi beklager ulempen!

Etter 21 legendariske år, 15 album, 700 konserter og over 600 låter har Ken Ring bestemt seg for å avslutte karrieren som artist. I 2020 slipper han sitt aller siste album, som både skal oppsummere og sette punktum for karrieren.

Han drar i denne forbindelse ut på en stor turné. Den akustiske delen av turneen har tittelen Tack För Mig, og finner sted hos oss i Kulturkirken Jakob lørdag 21. mars. Dette blir et legendarisk show. Bli med på å ta farvel – når Sveriges tyngste rapper legger mikrofonen på hylla. Som Ken selv sier: «En stund för omtanke, kärlek och respekt.»