Hanne Boel akustisk trio

30. oktober 2019


19:30

Innspillingen av Hanne Boels kommende album er i full gang, og albumet kommer tidlig i høst. Utgivelsen følges opp av en akustisk turné der Hanne Boel har med seg gitaristene Jens Runge og Jacob Funch.

Hanne Boel er i gang med innspillingen av sitt nye album. Dette blir hennes første studioalbum på åtte år.
Et album med nye originale sanger skrevet av henne selv og innspilt med mildt komp fra gode venner. På livefronten er Hanne Boel nyforelsket: I å gjøre det hun er best til og elsker mest, nemlig å synge sammen med nydelige musikere foran et publikum. Målet et er å gi en fantastisk opplevelse – og en liten ettertanke.

Publikum kan forvente en kombinasjon av det utprøvde, det nye, det soula, det bluesa og det jazza – alt det som har gjort Hanne Boel til den sangeren hun er i dag. På sin kommende akustiske turné på høsten 2019 nytolker hun egne hits fra fortiden så vel som nåtiden. Hanne Boel kombinerer egen katalog med personlige og egenartede tolkninger av sanger som står hennes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøker Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt om i Norge og Danmark.