August Kann + Mathias EICK

17. juni 2019


18:00

 Endelig slipper August Kann sitt debutalbum How did all these people get into my room og inviterer til releasekonsert og en uforglemmelig aften 17. juni.
 
August spiller låter fra albumet sitt, som forresten slippes på MTG Music 14. juni. Han beskriver musikken sin som enkel. Men ikke la deg lure. Sangene hans treffer deg rett i hjertet.
 
I tillegg til sjelrystende og sjel-tryggende musikk, lover han tårer og latter, både fra publikum og fra scenen. Musikken er full av referanser til legender som Paul Simon og Nick Drake, men også nyere artister som Bon Iver og Daniel Norgren. August Kann på Spotify: https://orcd.co/followaugust
 
August Kann – vokal/gitar
Thea Emilie Wang – vokal
Selma French Bolstad – vokal/fele
Håkon Aase – fele
Fredrik Karwowski – gitar
Martin Morland – bass
Ivar Myrset Asheim – trommer
 
 
Før August Kann spiller ingen ringere enn Mathias Eick!:
Trompetisten, komponisten og bandlederen Mathias Eick (f. 1979), har siden begynnelsen av 00-tallet blitt kalt et av verdens største jazztalenter. Eick har mottatt høythengende priser som International Jazz Festivals Organizations «International Jazz Talent», Statoilstipendet og DNB-prisen. Etter endt utdannelse ved Jazzlinja ved NTNU i Trondheim gjorde han stor suksess i samarbeid med artister som Trondheim Jazz Orkester med Chick Corea, Jaga Jazzist, Iro Haarla, Manu Katché, Elvira Nikolaisen og Jacob Young.
 
I 2008 slapp Eick sitt første soloalbum for ECM, The Door, innspilt i Rainbow Studio, og har siden turnert verden rundt med ulike konstellasjoner og prosjekter. Som trompetist, vibrafonist, kontrabassist, gitarist eller pianist har multiinstrumentalisten Eick bidratt på langt over 100 innspillinger. Hans nyeste album Ravensburg ble sluppet på ECM Records 2. mars, 2018