OMVR X Kortado

To konserter: 18:00 og 20:30

12. mai 2019


18:00

OMVR og Kortado inntar Kulturkirken Jakob!

Den 12. mai går Oslos største popkor sammen med soulartisten OMVR i en unik featurekonsert hvor soul, house, club og gospel møtes i 100 stemmer og band.

Etter utsolgte konserter på Rockefeller og i Grønland Kirke i 2018, byr Kortado nå på et nytt format; et samarbeid med Norges største soul/r’n’b-talent OMVR.

OMVR satte tydelige avtrykk i musikk-Norge etter å ha spilt for fulle scener under By:Larm i 2015, hvor han skilte seg fra mengden med det som ble beskrevet av anmelderskaren som en «enestående lengsel i stemmen», og hans unike evne til å «fusjonerer det sjelfulle og det klubbete».

OMVR har passert 15 millioner (!) streams, og har høstet strålende tilbakemeldinger for sine konserter. Han har gjort festivaler som Slottsfjell, Stavernfestivalen og Skral, og gjør seg nå klar for et unikt prosjekt sammen med Kortado.

Koret Kortado har siden oppstarten i 2008 gjort samarbeid med profilerte artister som Gabrielle, BigBang, Dagny, Sondre Lerche, Amanda Delara, Sondre Justad, Margaret Berger og Eva Weel Skram. I tillegg har de gjestet NRK og P3 ved flere anledninger, og bidratt med stemmene sine på både livesendinger og i studio. Den moderne klangen og unge tilnærmingen har gjort koret veldig populært, og samtlige konserter de siste årene har vært mer enn utsolgt.

Vi gleder oss til å ønske velkommen til en annerledes konsertopplevelse i Kulturkirken Jakob, midt i Oslo sentrum.