**UTSATT, NY DATO KOMMER**:::Modern Norwegian Fairytales

- til støtte for PLAN Norge

6. april 2019


19:00

VI RULLER UT DEN RØDE LØPEREN OG INVITERER HERVED TIL TIDENES MUSIKALSKE FESTAFTEN TIL EN GOD SAK!

Med vakre Kulturkirken Jakob som ramme, ønsker vi å invitere dere til vår gallaaften hvor KJÆRLIGHET gjennom tidene står i fokus. Med virkemidler som musikk, humor, dans og sang tas dere med på en litt annerledes konsertopplevelse. En rekke kjente fjes står på scenen for å underholde dere, og et fantastisk knippe kjente leverandører fra bryllup- og eventbransjen har slått seg sammen for lage tidenes fest for – og med – dere.

Selve showet tar oss med på en musikalsk reise i norske kjærlighetshistorier fra vikinger på 800-tallet frem til i dag der likekjønnede par kan gifte seg i kirken. i lover både en god dose romantikk, latter og rørende øyeblikk.

Dere vi blant annet få møte Harald Hårfagre som falt pladask for samejenta Snøfrid Svåsedatter på selveste julekvelden en gang på 800-tallet til vår egen Kong Harald som lik sin navnebror også falt pladask for sin Prinsesse av folket, Sonja Haraldsen og måtte kjempe en hard kamp i hele 9 år for å få gifte seg med henne.

Vi er veldig stolt av å kunne annonsere at det også blir lansering av singel med Helena Leinebø med band, vi har nemlig fått vår egen aksjonssang til Plan Norge!

Tenk at vi er så heldig å bo i et land hvor vi kan få velge selv. Hvert andre sekund giftes en jente under 18 år bort i barneekteskap.

Og for to år siden kom loven som gjør at Farmen vinner Tonje Garvik og Lene Sleperud som likekjønnet brudepar endelig kan smis i hymens lenker også i kirken.

Love is love!

En spektakulær helaften venter dere, og alt dette til en god sak!
Her er noen av de som står foran og bak scenen denne kvelden:

Artist og felespiller Marie Klåpbakken, artist Helena Leinebø med band, Spellemannsnominerte Marthe Wang, Marian Aas Hansen og Zelimir , Norges råeste showgruppe Show de Vida, «Farmenparet» 2018 vinner Tonje Garvik og Lene Sleperud, kjendisdesigner Nina Naustdal (London), stylist og TV profil Jon Lundemoen, moteprofil Silje Pedersen (Motesilje) , influencer og TV-profil Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe, Marie Pihlstrøm gospeltrio, Yvonne Christiansen, Pilotviking m.fl.

Kveldens husband består av noen av landets fremste musikere som vil sørge for at taket letter i Jakobskirken denne kvelden!

Vi gleder oss til å ta dere med på en musikalsk reise gjennom ulike sjangre og stiler, en perfekt start på lørdagskvelden og helgen der altså! 🙂

Om arrangementet:

Arrangementet passer for alle. Du trenger absolutt ikke gå i giftetanker eller ha festplaner for å komme – men gjør du det, vil du finne de hotteste trender og inspirasjon til alt fra musikk til styling og alt imellom. Så ta med deg en venninne eller to, mannen, partner, mor og far eller kollega på en feel good-kveld for en god sak!

Bar, bobler og servering tilgjengelig.

Dørene åpner klokken 19.00 med mingling, aktiviteter og bar, showet starter fra scenen kl 20.00.

NB! Begrenset antall plasser, billettene er unummererte så vær ute i god tid.

Kleskode: Kom som du er, men har du lyst å pynte deg litt ekstra er det HELT innafor en slik festkveld!

Arrangør: Bryllupsplanleggeren Podcast (Moderne Media) med partnere

Om saken

Modern Norwegian Fairytales arrangeres til støtte for Plan Norges arbeid mot barneekteskap.

For 12 millioner mindreårige og ofte svært unge jenter over hele verden er nemlig ikke dette tilfelle. Fortsatt giftes et altfor stort antall små jenter bort mot sin vilje, ofte til langt eldre menn. Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang, frihet og likestilling for jenter – og for utvikling i fattige land.  Derfor ønsker vi med vårt arrangement å støtte Plan og deres kamp mot å avskaffe barneekteskap innen år 2030.

I anledningen har vi opprettet en innsamlingsaksjon https://www.plan-norge.no/innsamling/modern-norwegian-fairytales hvor det også går an å gi donasjoner rett til Plan.