JAKOBSEN – familiesøndag

Når sleipe slanger hvisker

19. mai 2019


14:00

Bli med oss inn i en verden der Tårnet i Babel er det «tulleste i bable rable by», i ørkenen regner det marsipan og skolebrød fra himmelen, i blåhvalens mage finner profeten Jona en hel skraphaug, og Lillemus Sakkeus mobbes fordi hodet hans er lite som en ert! Mimmi Tamba og Svein Tindberg gir oss uhørte, vakre og komiske vinkler på bibelske personer og historier – gjennom konsertversjonen av cd´en med samme navn; Når sleipe slanger hvisker.

Svein Tindberg skrev i 2018 en alternativ bibelfortellingsbok for barn. I respektløs omgang med grunnteksten har han fabulert fritt om alt som kan tenkes å stå mellom linjene i fortellingene om Moses, Noa, David og Goliat, Jesus og andre skikkelser fra Bibelen. Til disse fortellingene har han også laget sangtekster som sønnen Peter Tindberg har komponert melodier til. Og det er dette universet vi skal inn i på denne JAKOBSEN-søndagen!

Dette blir garantert en høydare for både barn og voksne – og dem midt imellom. VELKOMMEN!

Ellers på scenen denne søndagen er arrangør og tangentmaestro Kjetil Bjerkestrand, trommis og perkusjonskonge Erland Dahlen – og Geir Sundstøl trakterer både gitar og munnspill.

Etter konserten vil det være forskjellige aktiviteter i kirkerommet; bla. annet kan man tegne, bli avbildet på JAKOBSEN Wall of Fame med den du har med – eller bare ligge på ryggen, synge en sang og kikke opp i det høye, rare taket.
Vi serverer boller og saft til barna – og en kaffetår til de voksne.

JAKOBSEN er en serie kunst- /kulturarrangementer for barn hvor vi legger vekt på kvalitet, kreativitet og herlig kaos!
Barna skal tas på alvor som kulturkonsumenter og som skapende mennesker; dette er DERES søndager.
Alltid i Jakob.
Alltid kl. 14.00 på en søndag.
Alltid barna først inn døra.
Voksne kan få være med. Hvis de klarer å oppføre seg ordentlig.