Torgeir Waldemar: Solo i Kulturkirken Jakob

4. april 2019


20:00

Torgeir Waldemar tok det norske folk og musikkpressen på senga med sitt selvtitulerte debutalbum i 2014, før han fulgte opp med den langt mer fuzzete og rocka No Offending Borders. Med hans siste utgivelse Jamais Vu viste Norges egen man in black, en musikalsk lekenhet der han plugget inn på de akustiske låtene fra debuten, mens han strippet ned de «bråkete» låtene fra andreplata.

Selv om Waldemars låter ofte kretser omkring dystre temaer, betyr ikke det at det ikke går an å ha det gøy på scenen. Torgeir leverer virkelig rock til folket, men evner også å ta et steg tilbake når låten krever det. Å oppleve Torgeir Waldemar live er essensielt for å virkelig oppleve hans fulle artistiske kraft, og denne kvelden inviterer Torgeir til en konsert utenom det vanlige – nedstrippet, alene, med flere nye låter – i flotteste Kulturkirken Jakob. Velkommen.

Dørene åpner 19:00 — support går på 19:30. Vel møtt!