Ásgeir

Pres. av Live Nation

14. februar 2019


19:30

Ásgeir tar turen tilbake til Oslo 14. februar, denne gangen for å skape magi i Kulturkirken Jakob! Billettene til konserten er i salg fra fredag 7. desember kl. 10.00.

Bare 21 år gammel ble Ásgeir en sensasjon hjemme på Island med plata «Dyrd í dauðathogn». Hans nydelige låter og uvanlige tekstene, de fleste skrevet av hans 72 år gamle far, fanget publikum verden over – og plata ble landets mestselgende debut. Han slapp også en engelsk versjon av albumet, «In the Silence», tekstmessig hjulpet av John Grant.

Ásgeirs siste album er «Afterglow» fra 2017, hvor han byr på melankolsk folkpop tilsatt gode doser elektronikk. I november delte han den nye låta «Lifandi vatnið» i sine kanaler. Live byr han på et kraftfullt uttrykk, skaper magi og vekker følelser hos publikum. Det bare å glede seg til nok en uforglemmelig aften med den talentfulle artisten!

Aldersgrense 18 år.