Julekonsert med Gospelkoret HIM og Øystein Lund Olafsen

9. desember 2018


19:00

Det Oslobaserte gospelkoret HIM (Hearts In Motion), et av Norges fremste kor innen genren, holder sin årlige julekonsert i Kulturkirken Jakob søndag 9.desember kl.19:00.

Med stort orkester, gjester og ny julemusikkutgivelse i bagasjen byr koret på en konsert spekket med gospelmusikk og sine versjoner av kjente og kjære julesanger.

Gospelkoret HIM (Hearts In Motion), består av 15 håndplukkede sangere i aldersgruppen 20-35 år. Øystein Lund Olafsen er, foruten arrangør og orkesterleder, korets dirigent og musikalske leder.

I tillegg til ordinær konsertvirksomhet har Gospelkoret HIM siden oppstarten i 2000 turnert store deler av Norge og USA, gitt ut tre plater og rukket å medvirke på flere spennende prosjekter med blant andre Jan Werner, Josh Groban, Barry Manilow og Stevie Wonder.

Gospelkoret HIM roses for ekthet og engasjement i formidlingen på sine konserter, i tillegg til den høye musikalske kvaliteten. Hearts In Motion gleder seg til å dele alt dette med nettopp deg i Jakob: Forbered deg på et musikalsk fyrverkeri i gospelens tegn!


Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.