A New York, New York Christmas: 2018 Edition

20. desember 2018


19:00

Er du i New York-eksil i Oslo? Savner du lysene i favorittbakgården din i Brooklyn – juleshowet på 5th Ave – å se Empire State Building lyst opp i grønt, hvitt og rødt fra en takterrasse, hutrende over en altfor dyr drink? Vi er her for å hjelpe!

New York er full av nordmenn som reiser hjem til jul – og blant dem finnes det også en skog av artister og musikere. For tredje år på rad stikker vi innom Kulturkirken Jakob for å synge og spille litt før ribba og pinnekjøttet. I år er dagen satt til torsdag 20. desember og tidspunktet er 7:00pm (19:00). Billettpris er 290,- – men vil tilbyr selvsagt også i år Early Bird Special frem til 15. november: 250 spenn!

Som vanlig blir musikken fantastisk. Og våre venner i Realmat holder baren åpen med godt drikke importert fra Amerika (og kanskje også litt å bite i?) og ikke minst blir det gode folk både på scene og i publikum. Vi gleder oss til å se dere igjen!

Blant de medvirkende: Felix Peikli, Aksel Kolstad, Tracee Meyn, Marlen Tjøsvoll, Hilde Skappel, Kim Wigaard Johansen, Thor-Erik Fjellvang, Sverre Kyvik Bauge, Laspen R, Anja-Christin Nielsen, Dag Markhus, Tom DiCarlo, Jo Vemund Svendsen, Lars Berge, Sven Henriksen … og denne listen vil bli lenger frem mot jula!