Men hold kjeft da, Henriksen!

En forestilling av og med Sven Henriksen

26. oktober 2018


20:00

I mai 2018 kom boken ”Men hold kjeft da, Henriksen” ut. En måned senere hadde forestillingen med samme tittel premiere ved Nordland Teater, en premiere som fikk kritikerne til å hente fram de helt store superlativene.

Sven Henriksen er skuespiller, sanger, dramatiker og samfunnsdebattant. Han har tidligere oversatt og spilt inn sanger av Tom Waits, og tolket Leonard Cohen.

I forestillingen ”Men hold kjeft da, Henriksen” møter vi den sårbare åpne og fortellende Henriksen som tar oss gjennom en vond barndom som sønn av en av lederne i Jehovas Vitner, han reise i norsk teater, rus og voksenliv, men også den skarpe og tydelige stemmen han har markert seg som i den offentlige samtalen de siste tiårene. Tekstene veves sammen av sanger av Tom Waits, Leonard Cohen m. fl.

Forestillingen skal spilles igjen ved Nordland Teater og gjeste Hamsundagene, Harstad, Svolvær, Tromsø denne høsten.

Piano: Thor Erik Fjellvang
Lyddesign: Sissel Brean.

Lengde: 80 minutter.


Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.