Imogen Heap & Guy Sigsworth (Frou Frou)

DØRENE ÅPNER 19:30 -- SHOW 20:30 // Pres. av Live Nation

29. september 2018


20:30

Den verdensberømte, prisbelønnede og innovative artisten Imogen Heap er kjent for låter som «Hide and Seek» og «Tiny Human». Førstnevnte har du garantert hørt som soundtrack til gripende øyeblikk i TV-serier eller filmer. Nå er hun klar for sin første verdensturné på åtte år, og lørdag 29. september står Oslo for tur.

I tillegg til konserter med Imogen Heap og gjenforente Frou Frou, duoen hennes sammen med Guy Sigsworth, vil turnéen bestå av samtaler, workshops og utstillinger. De 40 byene som besøkes vil bli brukt som plattform for lanseringen av Mycelia’s ‘Creative Passport’ – en visjon som i fremtiden ser for seg at musikere knyttes sammen gjennom et verifisert og desentralisert økosystem, som promoterer artister på en rettferdig og bærekraftig måte. Les mer om prosjektet her: http://myceliaformusic.org/creative-passports/

Vi gleder oss til en magisk konsertopplevelse med både Imogen Heap og Frou Frou-låter i Jakob i september. VELKOMMEN!