Gad Elmaleh!

DØRENE ÅPNER 19:00 // Pres. av Live Nation

28. september 2018


20:00

Gad Elmaleh er et av de største og mest særegne komiker-talentene i verden, og har blant annet blitt kalt den franske Jerry Seinfeld. Fredag 28. september tar han turen til Oslo for å ha show i Kulturkirken Jacob. Dette blir gøy!

Billetter i salg fredag 15. juni kl. 10.00.

Den franske komikeren Gad Elmaleh legger ut på verdensturné med «The Dream Tour». Showet vil inneholde deler av hans Netflix-spesial «American Dream», i tillegg til nytt materiale rundt temaet kultursjokk. I «American Dream», som var Gads første engelskspråklige komediespesial, forteller han hysterisk morsomme historier om hvordan det var å flytte fra Paris til New York. I januar 2017 lanserte han sin nyeste spesial «Gad Gone Wild», som viser hans imponerende flerspråklige evne, da materialet fremføres på en blanding av engelsk og fransk.

Gad holder for tiden på å skrive sin Netflix-serie «Huge in France», og sier følgende om å opptre på engelsk: “Performing in English allows me to take my story and my comedy on a worldwide journey, which has been my dream since I was a kid.”

Etter at han flyttet til USA har Gad Elmaleh gått fra å være en Frankrikes mest populære komiker, til å bli en global sensasjon. Showet hans på Joe’s Pub i New York solgte ut over 50 kvelder, og han har gjort en rekke store utsolgte opptrender både i USA og Frankrike. På scenen fortsetter han å imponere og har bygget seg opp et rykte som en av de mest etterspurte komikerne i dag.

Bli med når Gads drøm går i oppfyllelse, og få med deg «The Dream Tour» i Oslo fredag 28. september!