LiveACT presenterer

26. april 2018


17:00

Velkommen til Live ACT – Norges største studentstyrte musikkfestival
Dette er den siste dagen av festivalen, og vi avslutter med et smell! Med artister som har ventet hele uken på å fremføre – kom 26. april for å oppleve akustikken i den spektakulære Kulturkirken Jakob!

ADELHEID:
Her får du høre ærlig og melankolsk musikk fra et nordnorsk hjerte. ADELHEID er en artist som skriver egne låter innenfor sjangeren alternativ vise-pop.

Røsen:
Røsen vil gi en annerledes musikalsk opplevelse enn det du kommer til å høre noen andre steder under Live ACT – De tar utgangspunkt i gamle slåtter, stev og salmer og rearrangerer stoffet inn i et moderne lydbilde.

Kent Anda:
Låtene er selv skrevet av den vestlandske artisten og finner inspirasjon fra blant annet Daughter, James Vincent Mcmorrow og Sleeping at Last. Musikken er klangfyllt og melankolsk – og passer perfekt til Kirke-akustikken!

Ida Lunde:
Den unge artisten fra Sandnes har deltatt i The Voice tidligere hvor hun kom helt til topp 20 – og bringer til festivalen sterke selvskrevne låter innenfor POP/Indie-pop/elektronisk-pop.

Fjerdingen Filharmoni:
Se opp for et spektakulært show som vil gi deg bakoversveis! Fjerdingen Filharmoni består av 23 personer som skal fremføre et digert stykke av forskjellig filmmusikk. Hele stykket spilles fra start til slutt uten noe pause!

Martine KN:
Hun skal spille norsk musikk fra både nord og sør, med en koselig og trollsk atmosfære. Blir både fint, koselig og litt mørkt.

CC: GRATIS!
NB: Fri aldersgrense!