Eple Trio

Support: Silvola + Sjøvaag

23. mai 2018


20:00

Den 23 mai 2018 inviterer Eple Trio til konsert og plateinnspilling i Kulturkirken Jakob.

Trioen spiller utvalgte komposisjoner fra sine fem album og fyller kirkerommet med lyden av musikalsk samarbeid gjennom 15 år. Her får du oppleve en trio som gjennom hele karrieren har vært blant Norges fremste, med live visuals av Jonas Magnussen.

Konserten lydfestes av Ingar Hunskaar og publikum får dermed også være med på en album-innspilling med en av landets aller fremste og mest egenartede trioer.

Musikerne og komponistene Andreas Ulvo (piano), Sigurd Hole (bass) og Jonas Sjøvaag (trommer) legger opp til en kveld med det beste fra en lang, felles karriere. Her behandles impulser fra mange sjangre på likefot av en trio som har opparbeidet seg en unik evne til improvisatorisk samspill som er i særklasse i norsk og internasjonal sammenheng. De er ellers kjent for mange gjennom deres individuelle og kollektive samarbeid med Ingrid Olava, Karl Seglem, Tord Gustavsen, Jon Eberson, Mathias Eick og andre fremragende norske musikere.

Kvelden åpner med Juhani Silvola (git) & Jonas Sjøvaag (tr), en duo som slapp et imponerende debut-album’ (Eyal Hareuveni), der impulser fra populærmusikk, rock og moderne europeisk improv er sentrale elementer.

Arrangementet har servering, og det vil bli mulighet for å kjøpe utvalgte album på CD og vinyl.