Cecilie: Releasekonsert «Fearless»

24. mai 2018


20:00

Cecilie er en ny stemme på den norske musikkarenaen. Stilmessig beveger hun seg i verdensmusikkens landskap, men debutalbumet Fearless har også klare elementer fra både pop og folkemusikk. Med inspirasjon fra storslått norsk natur, dype skoger og svart hav maler hun bilder med sine melodier.

Som vokalist har hun gjennom oppveksten figurert på flere lokale kulturarenaer og har det siste tiåret jobbe mye med egen musikk. Som låtskriver er hun dog ikke helt ukjent da hun i 2014 gjorde det bra i låtskriverkonkurransen The Hit med albumets singel The Spell.

Nå feirer hun plateslipp med konsert i kulturkirken Jakob 24.mai!

Vokal: Cecilie Foss
Piano: Bjørge Verbaan
Gitarer: John Inge Knudsen
Bass: Andrea Rødland Haga
Fiolin, bratsj, nøkkelharpe mm Tarjei Nysted
Koring: Veronica Foss Weldingh

Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.