Camerata Laranjeiras & Oslo Strings med venner

15. mai 2018


19:00

Oslo Strings feirer at Camerata Laranjeiras endelig er i Norge, og vi inviterer derfor til en fantastisk konsert i Jakobkirken. Kammerorkesteret Camerata Laranjeiras er et sosialprosjekt i Rio de Janeiro, grunnlagt i 2013. Ungdommene i orkesteret er i alderen 12-25 år, og kommer primært fra favelaer i Rio. Siden oppstarten for fem år siden, har orkesteret blitt en viktig del av Rios kulturliv, med rundt 150 konserter i året. Konsertstedene spenner fra utendørsscener, kultursentre, skolekonserter i favelaene, teatre og spontankonserter på undergrunnsbanen. Oslo Strings har en gang i året reist til Rio for å undervise og spille konserter med dem.
15. mai har vi fått med oss noen av våre absolutte favorittartister til å kaste glans over denne kvelden, og Jakobkirken blir en nydelig ramme rundt konserten. Billettinntektene går uavkortet til videre drift av orkesteret i Rio de Janeiro, og vi håper med dette at Camerata Laranjeiras kan ha en lang fremtid og åpne enda flere nye muligheter for ungdommene som er med og publikummet deres. 

Artistene som blir med oss på denne konserten er (trommevirvel):

SIVERT HØYEM m. CHRISTER KNUTSEN
JAN EGGUM
PAAL FLAATA
EINAR FADNES
DANIEL KVAMMEN
TOM ROGER AADLAND

Og hvem vet, kanskje dukker det opp flere overraskelser?
Dette blir en konsert å få med seg!!
Reisen til orkesteret er støttet av Music Norway og FFUK, samt private sponsorer. Crew og stab i Kulturkirken Jakob stiller opp gratis for konserten.


Dørene åpner 1 time før oppsatt konsertstart. Kulturkirken Jakob har rampe for rullestolbrukere og tilgjengelig toalett i hovedetasjen.