JAKOBSEN

PoesiSnekring - diktsnekkerverksted for små, store og de midt imellom

29. april 2018


14:00

Det er JAKOBSEN-søndag på vei! Denne gangen skal vi leke med ord sammen med Sofia Knudsen Estifanos . Vi skal få høre hvordan HUN leker med ord, lager dikt og regler - og så skal VI få være med! Det blir navnediktning, rimekonkurranser og annen ordmoro for både voksne og barn.

Sofia Knudsen Estifanos er utdannet skuespiller fra Nordic Black Express og Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT). Hun jobber frilans som skuespiller, slampoet, programleder og skrivekursholder, og har bl.a vært programleder i Barne-TV (NRK Super), skrevet og spilt hovedrollen i slampoesiteaterforestillinga “På vei mot no’ innmari ålreit” (SPKRBOX/Torshovteatret), spilt Havfruen i «Den lille havfruen» på Barneteateret Vårt i Ålesund, fortalt eventyr på Litteraturhuset i Oslo og på Deichmanske, turnert land og strand rundt med Campingkompaniet og holdt skriveworkshop for ungdom i spoken word/slampoesi.

Etter verkstedet vil det være forskjellige aktiviteter i kirkerommet; bla. annet kan man tegne, bli avbildet på JAKOBSEN Wall of fame med den du har med – eller bare ligge på ryggen, synge en sang og kikke opp i det høye, rare taket.
Vi serverer boller og saft til barna – og en kaffetår til de voksne.

JAKOBSEN er en serie kunst- /kulturarrangementer for barn, hvor vi legger vekt på kvalitet, kreativitet og herlig kaos!
Barna skal tas på alvor som kulturkonsumenter og som skapende mennesker; dette er DERES søndager.
Alltid i Jakob.
Alltid kl. 14.00 på en søndag.
Alltid barna først inn døra.
Voksne kan få være med. Hvis de klarer å oppføre seg ordentlig.