En akustisk opplevelse med Ken Ring

13. april 2018


20:00

Ken Ring kommer til Kulturkirken JAKOB!
På denne turneen har den svenske rapperen skalert ned sine låter for å la tekstene stå i sentrum. I og mellom sangene forteller han sin egen historie: Fra dopmisbruk, kriminalitet og kjendisfester til fremgangsrik artist og familiefar.

Her er hans egen beskrivelse av konserten:
– På min siste turné skjedde det noe inni meg. Jeg gikk gjennom noe jeg aldri hadde gjort tidligere, det var mitt livs sterkeste musikalske reise. Det var virkelig med en spesiell følelse jeg gikk opp på scenen når jeg reiste rundt i vinter på akustisk turné. Det mektige følelsen av å selge ut konserthus og haller krøp innpå meg. Jeg ble oppslukt. Plutselige betydde tekstene mine noe. Jeg fikk svaret på det jeg hadde lurt på hele min karriere: Om dere virkelig hørte etter, om dere forsto det jeg forsøkte å si.

Dere møtte meg med den største kjærligheten en artist kan ønske seg. Og historiene dere delte med meg rørte meg virkelig. Og de fikk meg til å innse at min musikk faktisk er viktig for mange av dere. Den er en del av samfunnet, av livet til mange av dere. Og slik dagens samfunn er, er det kanskje viktigere enn noen gang. Budskapet.

Derfor har jeg nå bestemt meg for å selv arrangere den største turneen i mitt liv. Jeg vil sette sammen noe som gir plass til å virkelig gi alt – og gi dere det som trengs akkurat nå. Kjærlighet, respekt, tid til å reflektere og ransake seg selv. Både dere og jeg.

Så: I forbindelse med at jeg nå begynner innspillingen av mitt andre akustiske album som heter «Musiken» har jeg gleden av å komme til Oslo.