BRYLARM 2018

3. mars 2018


12:00

BRYLARM er en årlig gratisfestival som avholdes i Oslo under musikkfestivalen by:Larm. BRYLARM ble initiert i 2014 av rockebandet Oslo Ess, som ønsket å sette søkelys på det arbeidet Erlik-stiftelsen og gatemagasinet =Oslo gjør, samt skape en sosial og musikalsk møteplass mellom =Oslo-selgerne og publikum. I tillegg til minikonserter og diktopplesning fra gatemagasinselgerne, har en mengde etablerte artister stilt opp gratis med glede. I år flytter festivalen til Kulturkirken Jakob, et sted vi tror er den perfekte rammen rundt dette møtet mellom gatefolket og andre folk i Oslo. Vi har spurt gutta i Oslo Ess, som tar seg av bookingen hvert år, om hvem dere møter på scenen lørdag 3.3.2018, og de har gode nyheter:

«Nok en gang er vi overveldet over rausheten til artistene som stiller opp sammen med oss for folket på gata! De alltid aktuelle levende Oslolegendene deLillos satte alle andre planer til side for å bli med. Hilma Nikolaisen, vår venninne gjennom mange år, som for øvrig også ga ut fjorårets aller fineste julelåt, stilte på et blunk. Selv om Marion Ravn er travelt opptatt med Les Misérables, norgeshistoriens mest suksessfulle musikaloppsetning, kommer hun for å gi en smakebit fra sin kommende akustiske turné, og ikke minst: Skambankt, som endelig er tilbake med nytt album i februar, tar med hele rockeriggen sin fra Jæren for å avslutte dagen med et smell, slik de er kjent for å gjøre.»

I tillegg til dette vil det naturligvis bli innslag fra =Oslo-selgere på scenen, noe som alltid er det som gjør mest inntrykk på publikum og artistene som opptrer. Det er også det som minner oss på hvorfor vi arrangerer BRYLARM hvert år; for å gi selgere av =Oslo ekstra og folk på gata oppmerksomhet og anerkjennelse, og rett og slett prøve å gi dem en ekstra hyggelig dag på jobben!» avslutter bandet.
BRYLARM skal være en sjanse for alle byens borgere, uansett bakgrunn, midler eller alder til å få oppleve festival-magi, derfor har BRYLARM gratis inngang, ingen aldersgrense og er helt rusfritt. Som konferansier under festen i år stiller komiker og TV-mann Johan Golden. Vi håper du stiller som publikum, for dette vil du ikke gå glipp av.