Thomas Stenström

15. mars 2018


20:00

Dørene åpner 20:00!

Den svenske popstjernen Thomas Stenströms akustiske turné blir forlenget i vår — og han kommer innom Kulturkirken Jakob!

2014 var året da Thomas Stenström slo gjennom for fullt i hele Skandinavia. Hans andre album «Fulkultur» solgte til gull, singelen «Slå mig hårt i ansiktet» ble sommerens anthem og årets største svenske låt. Platina, over 31 milloner streams, etc. Den slo knallhardt i alle leire – fra allsangshefter til indieklubber, fra karaokemaskiner til skoleavslutninger. Over natten endret alt seg.

Etter over et år med intensiv turnering, Grammis og P3 Guld-nominasjoner, var Thomas tilbake i Stockholm og sakte kom hverdagen tilbake. Men det tok ikke mange timene før rastløsheten tok ham og han ville videre. Det startet prosessen mot et nytt album. På vei til studio traff han tilfeldigvis to venner, David Axelsson og Johan Jonasson. De hadde ikke planer for dagen, hang ut og endte opp med å skrive hiten «Mina polare» som ble katalysatoren for hans nye album «Rör inte min kompis».

Sist høst frelste Stenström publikum i Örebro, Malmö, Göteborg og Stockholm med fire fulle hus med akustiske konserter. Vi er glade for å fortelle at turneen forlenges nå i vår. Dere kan forvente en intim kveld med en nedstrippede, unike versjoner av låtene.

«De här fyra konserterna vi gjort i höst va jag tveksam till att jag skulle våga göra från
första början. Vad hände då? Jag minns knappt. Vet bara att jag låg i fosterställning
bredvid scenen när Johannes slog igång första låten på turnén och att jag gick
rakryggad av efter sista låten peppad som fan på mer. Så lets go! ~Uddevalladreamer på min grav~»

– Thomas Stenström

thomasstenstrom.com
facebook.com/ThomasStenstromOfficial
instagram: @thomasstenstrom
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2DWNa2o3BbsIHeBq7Iu6E7