Jake Bugg

UTSOLGT!

24. januar 2018


19:00

Den 24. januar kommer den talentfulle briten tilbake til Norge, og denne gangen inntar han Kulturkirken JAKOB for en intim solokonsert.

23-åringen fra Nottingham ble først oppdaget av BBC da de valgte han ut til å spille på «Introducing» scenen under Glastonbury i 2011. Kort etterpå ble han tilbudt en platekontrakt av Mercury Records, og han flyttet deretter til London for å spille inn plate. Allerede før han slapp debutalbumet varmet han opp for artister som The Stone Roses og Noel Gallagher. Den selvtitulerte debutplaten kom høsten 2012, og sensasjonen var et faktum. Albumet fikk strålende kritikker, med blandt annet 9/10 av Musikknyheter, og femmer i både VG og Gaffa. Deretter slapp han oppfølgeren “Shangri La” (2013) og album nummer tre “On my One” (2016).

Hans siste album “Hearts on a Train” ble sluppet tidligere i år, til stor glede for fansen. Dette albumet har tatt noen få steg bort fra rocke-soundet, og har en sterkere tilknytning til country-folk sjangeren. Og det lyder fantastisk fint!

En akustisk og intim solokonsert med Jake Bugg i Kulturkirken Jakob kan raskt bli en av vinterens fineste opplevelser. Vel møtt!

http://jakebugg.com/
https://twitter.com/JakeBugg
http://www.facebook.com/jakebugguk

Dørene åpner: 19:00
Support: 20:00