FLYTTET TIL PARKTEATRET: Silya & The Sailors «TrioTokt»

9. februar 2018


20:00

NB! Pga. bygningsarbeider i Jakob er konserten flyttet til Parkteatret på Olaf Ryes plass!

Silya er en av Norges råeste scenepersonligheter og spiller fletta av de fleste – en energibombe som spenner fra pop og rock til soul.
I vinter kaster hun loss og legger ut på tokt med to av sine Sailors: Truls Hval på gitar, og Sigurd Evensen på trombone. Det blir intim setting, låter i litt ny musikalsk bekledning, men fortsatt dynamisk krutt. Når låtene blir strippet og fremføres i dette formatet, skaper disse tre sterke musikalske øyeblikk!
9. februar setter vi ut småbordene, tenner lysene og åpner baren i Oslos mest særpregede og stemningsfulle konsertlokaler, Kulturkirken JAKOB, som for anledningen blir klubbscene. Vi tar stjernekampvinner Silya tilbake til Manhattan hvor hun i mange år finslipte håndverket sitt på klubber som Duane Park, the Jazz Room og The Darby.

Trio Tokt:
Silya Nymoen: Sang
Truls Hval: Gitar
Sigurd Evensen: Trombone