EKSTRAKONSERT: Blåtoner – En julekonsert med Knut A, Ingrid Olava & Lewi B

UTSOLGT

21. desember 2017


20:30

Knut Anders Sørum er kjent for sine Prøysentolkninger, soul på Toten-dialekt, representasjon av Norge i den internasjonale MGP finalen, Sommerslagere på Gjøvik Gård og ikke for å snakke om seier i fjorårets Stjernekamp på NRK!

Ingrid Olava kjenner vi alle som singer/song writer og pianist. Hun har gitt ut 3 soloalbum, hvor hun fikk Spellemann i 2010 som Årets kvinnelige artist. Hun har sunget og turnert med flere av våre største artister i Norge, b.l.a Sivert Høyem. Hun er også kjent for sine roller i norsk film.

Lewi Bergerud satser nå som soloartist og har sluppet sitt 2. soloalbum denne våren. Plata Mayday har blitt svært kritikerrost og begge singlene fra plata er nå listet på nasjonal radio. Disse 3 artistene har i år inngått et spennende samarbeid, hvor Ingrid tar over plassen etter Nora Jabri som har vært med de to tidligere årene.Blåtoner har høstet fantastiske kritikker overalt. De ønsker å fortsette å gi publikum en»neppå» julekonsert med et utvalg personlige favoritter fra julekatalogen.