PUST: Julero

17. desember 2017


19:00

Vokalsekstetten PUST har for lengst sunget seg inn i nordmenns hjerter. Du husker dem kanskje som hovedgjester i NRKs Beat for Beat julespesial for et par år siden. Med sine tradisjonsrike julekonserter har juleturnéen med det internasjonalt anerkjente vokalensemblet etablert seg som en viktig førjulstradisjon over hele landet. I desember fyller PUST opp kirker og konsertscener i Sør-Norge og serverer sin meditative, stemningsfulle og evig beroligende musikk for nordmenn som ønsker ”Julero”.

Aftenposten beskrev Julero som «et julealbum for evigheten» og lagde for to år siden en topp10-liste over tidenes julealbum som er et ’must’ å ha i platesamlinga di. Der befant Julero seg i selskap med blant andre Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft.
”Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning” (Aftenposten nov-15).

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).