A New York, New York Christmas

20. desember 2017


19:30

Er du i New York-eksil i Oslo? Savner du lysene i favorittbakgården din i Brooklyn – showet på 5th Ave – å se Empire State Building lyst opp i grønt, hvitt og rødt fra en takterrasse, hutrende over en altfor dyr drink? Vi er her for å hjelpe!

New York er full av nordmenn som reiser hjem til jul – og blant dem finnes det også en skog av artister og musikere. Og rett før julekvelden stikker vi for andre år på rad innom Kulturkirken Jakob for å synge og spille litt før ribba og pinnekjøttet.

Stedet blir også i år Kulturkirken JAKOB, dagen er onsdag 20. desember – tidspunktet er 7:30pm (19:30). Billettpris er 275kr, men i ekte New York stil: «220kr Early Bird Special» hvis man bestiller før 20. november!

Musikken blir fantastisk, selvfølgelig. Og våre venner i Realmat holder baren åpen med godt drikke importert fra Amerika (og kanskje også litt å bite i?) og ikke minst blir det gode folk både på scene og i publikum. Vi gleder oss til å se dere!

Blant de medvirkende:

Felix PeikliAksel KolstadTracee MeynMarlen TjøsvollHildie Skappel,Kim Wigaard JohansenThor-Erik FjellvangSverre Kyvik Bauge,Margrethe Strømmen FredheimMaren SelvaagMagnus BakkenSven Henriksen … og denne listen vil bli lenger frem mot jula!