Film Fra Sør

Tokyo Vampire Hotel

16. november 2017


19:00

Kulturkirken Jakob omdannes til kinosal for kvelden, med grotesk japansk vampyrskrekk på plakaten. Det smått legendariske støyrock-bandet Deathcrush stiller som DJs før og etter filmvisningen og baren er åpen med forfriskninger.

Stemningen er med andre ord satt for en thrillerkveld i kirkerommet, så ta på deg huggtennene og sjekk inn på vampyrhotellet torsdag 16. november.
Dørene åpner kl. 18.00, og filmvisningen starter kl. 19.00.

Om filmen
Tokyo Vampire Hotel starter med et blodig oppgjør i Tokyos neonfargede gater, hvor den unge Manami blir fanget av det som viser seg å være blodtørstige og våpenglade vampyrer. Hun blir ført til et pittoresk hotell, hvor en stor gruppe mennesker holdes fanget. Vampyrklanen instruerer alle til å finne en partner om de vil overleve: menneskene skal fungere som matforsyning for vampyrer i årene som kommer. På samme tid brygger det opp til konflikt mellom klanen i hotellet og en rivaliserende vampyrklan i Romania, og Manami viser seg å bli en viktig brikke i oppgjøret.

Aldersgrense på filmen: 15 år

Billetter kjøpes på billettlink her – og i døra. Har du klippekort eller festivalpass, må du reservere billett gjennom billettlenken. Festivalpass/klippekort må fremvises i døra. Forbehold om utsolgt – møt opp i god tid!

Praktisk info
Unummererte seter
Baren er åpen fra kl 18

18 års aldersgrense.
Vergeordning for mindreårige. Vergeskjema underskives ved inngang til kirken.

Om Deathcrush
Deathcrush er mest kjent som et energisk live band, som spiller skitten støy rock med eklektiske referanser de plukker uhemmet fra. Hvorfor ikke blande euro dance og svart metall?  Denne kvelden åpner og lukker de ballet med platesnurring av det alternative slaget. Forvent deg okkulte stemninger, fordøyd gjennom popkulturelle uttrykk. Musikken vil være en ouroboros med Tokyo Vampire Hotel som hovedfokus i midten.