Kulturhøsten 2017

Aftenpostens anmeldere velger ut det du bør få med deg i høst

5. september 2017


18:00

Få med deg det beste fra kulturhøsten 2017! Aftenpostens anmeldere har plukket ut de kulturelle opplevelsene det er knyttet mest forventninger til i høst, og gir deg en uforglemmelig aften med smakebiter av det beste fra alle kulturfelt. 

Noen av godbitene fra programmet:
JAN KJÆRSTAD
TABANKA CREW
HEDDA GABLER (Nasjonalballetten)
KURATOR KARI BRANDZTÆG (Munch Museet)
THE BOOK OF MORMON (Det Norske Teatret)
EVELYN RASMUSSEN OSAZUWA (Slam!Kollektivet)
INNLANDET 

Programmet oppdateres fortløpende, med forbehold om endringer

Høsten er høytid for kulturopplevelser i Oslo, både inne og ute. De neste månedene skal hundrevis av nye bøker, plater, serier og filmer slippes, og flere tusen konserter, forestillinger, utstillinger og festivaler arrangeres. Aftenpostens kulturredaksjon jobber hardt for å guide deg gjennom jungelen av kulturtilbud som finnes. Med Norges største anmelderkorps har vi muligheten plukke ut det beste på alle kulturfelt, og for første gang kan vi gi deg en eksklusiv smakebit live.