Anna Ternheim

7. desember 2017


19:30

Prisbelønte Anna Ternheim (S) skaper magi i Kulturkirken Jakob 7. desember.

I høst begir Anna Ternheim seg ut på en ny Europaturné, denne gangen i en nedstrippet setting sammen med pianisten Martin Hederos (The Soundtrack Of Our Lives (TSOOL)Tonbruket). I 2016 gjorde hun over 50 konserter i Europa, i år blir det et mer eksklusivt utvalg, både i omfang og i musikalsk uttrykk.

Det er duket for en intim og magisk aften i den vakre Jakobkirken. Ternheim stripper helt ned, og sikter mot hjertet.

Anna Ternheim sier:
”– Min inspiration brukar pendla mellan ytterligheter. Jag turnerade med ett helt fantastiskt band förra året och efter att mina låtar fått stora svulstiga arrangemang är det roligt att skala av igen. Jag har också länge velat spela med Martin Hederos. Han har sådan fantastisk närvaro och sitt helt egna uttryck. Det känns jätteroligt att våra liv sammanfaller i höst, jag ser fram emot att hans värld kommer möta min. Vi får se vart repen tar oss, jag är helt säker på att det kommer bli fantastiskt.”

Anna Ternheim slo gjennom med albumet «Somebody Outside» i 2004. I høst slapp hun sitt femte; «For The Young». Hun har vunnet en rekke priser i hjemlandet:
2005: Grammis for «Årets album»
2005: P3 Guld-pris for «Årets nykomling»
2007: P3 Guld-pris for «Beste kvinnelige artist»
2007: Grammiser for «Beste kvinnelige artist» og «Beste tekstforfatter»
2009: Grammiser for «Årets album» (for «Leaving og a Mayday») og «Årets kvinnelige artist»