Ekkehard Wölk

LUTHERIANA I JAZZ

25. august 2017


20:00

I anledning reformasjonsjubileet 2017 presenterer Berlin-trioen til pianist, arrangør og komponist Ekkehard Wölk et fargerikt, intensivt og energetisk framført program bestående av nye jazzarrangementer, kjente og mindre kjente koralmelodier og temaer av Martin Luther, Johann Walter, Heinrich Schütz og Johann Sebastian Bach.

Ved å kombinere de historiske musikalske kildene fra tidlig reformasjonstid med avansert klang- og improvisasjonsspråk fra moderne, interaktiv jazz skapes en spennende bro mellom reformasjonen og barokken samt nåtidens improviserende musikk. Publikum vil få en frisk og spennende tilnærming til et kjent repertoar av protestantisk kirkemusikk og en fengslende konsertopplevelse.

Ensemble:

  • Ekkehard Wölk, piano/arrangementer
  • Jörn Henrich, bass
  • Andrea Marcelli, trommer/klarinett

Arrangør: Goethe Institut Oslo