YAGORI 2017

Gypsy Music Festival

1 – 3. september 2017


Det beste av sigøynermusikk og -dans fra hele Europa!

FREDAG 1. september   Kl. 20:
Debatt: Lykkeland?
På Jakobs trapper sitter rumenske tiggere, og på scenen denne helgen står verdenskjente musikere og dansere med samme etniske bakgrunn. Hva med menneskene mellom disse to polene? Hvor finner vi dem – og hva er deres muligheter for et godt liv i landet vårt? Her deltar danser og samfunnsdebattant Sigmund Hegstad, journalist og kulturarbeider Tore-Jarl Bielenberg, og Oslo-bispekandidat Kari Veiteberg. Debattleder er Hans Caladaras.Etter debatten får vi møte dronningen selv; RayaSolfrid Molland gir oss den vakreste sigøynermusikk på norsk – og den rumenske dansegruppen Romafest kommer til å ta oss med storm!
Her er det bare å sette av kvelden.

LØRDAG 2. september Kl. 20:

Legendariske Raya & Gypsy Legacy scenen –
med følgende gjester:

Marina K & Tania V.
Russka roma / Цыганский ансамбль «Русска рома»

Puerto Flamenco
«Puerto Flamenco, a cutting-edge flamenco company from the heart of Seville, representing the current trends in authentic flamenco. The company’s unrestrained energy, raw emotion and commanding virtuosity has caused overwhelming responses from international audiences and reviewers alike.»

SØNDAG 3. september kl. 18: