Jubileumskonsert med Lars Bremnes

12. oktober 2017


18:00

I 2017 er det 200 år siden Parkinsons sykdom ble beskrevet første gang. Norges Parkinsonforbund inviterer i den anledning til jubileumskonsert i Oslo. 12. oktober kommer Lars Bremnes med sitt band til Kulturkirken JAKOB. Publikum vil få høre glitrende live-versjoner av sanger, både fra hans nyeste album og noen av Lars’ perler fra tidligere.

Lars Bremnes er tekstforfatter, låtskriver og visesanger, vokst opp i Svolvær og er bosatt i Harstad. I 2015 slapp han albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken hvor han synger om det som både er vanskelig og komisk i livet. Her leverer han noen av sine fineste melodier på lenge. Tekstene består både av drømmer, frustrasjon og feiring.

Lars er ikke redd for å gå inn i sin tid. I 2016 skrev han «Elias sang», en original tekst om å se verden med en flyktings øyne. Videoen har hatt over 300000 visninger på nettet og er også blitt oversatt til flere språk. Uten å ennå være ordinært gitt ut synges den over hele landet side om side med Lars kanskje mest kjente kjærlighetssang: «Å kunne æ skrive».

Lars har fått Spellemannprisen i 2000 (med sine søsken Kari og Ola) og selv fikk han den i 2006. Velkommen til en stor kveld i Kulturkirken Jakob i Oslo torsdag 12.oktober. Konserten starter kl. 18:00 og dørene åpner 17:30.

«Å, æ e en drømmer som bestandig ønska sæ mer. Men idag har æ tenkt å feire at æ faktisk eksistér!»
– Lars Bremnes

Gitarer: Georg Buljo
Bass: Gjermund Silset
Trommer: Arnfinn Bergrabb