Metamorfose // av Kulturbevegelsen

SOUL | FUNK | ACOUSTIC | ELECTRONICA | ART | INTERIOR | DESIGN

4. februar 2017


21:00

Artister: THREE SOULS, TILLA, MORKEN, NORMANN Kunst: BRAGE A. OLSEN, MATHIAS OLDANI Design: MATHIAS OLDANI Interiør: TOBIAS BANG, IVER NICOLAI HAUGSVÆR, ANDREAS STIBOLT

Kom dere ut av vinterdvalen og vær vitne til et spektakulært samarbeid mellom musikere, kunstnere, snekkere og designere.

Unge og lovende artister fra den osloianske undergrunnen spiller opp til dans i en helaften spekket med musikk, kunst og heftig interiør. Det blir rock, soul, funk, house og muligens en touch techno som til sammen vil skape en varm atmosfære under denne ellers kalde årstiden.

«Metamorfose» er en gjennomgripende indre og ytre fysisk forandring som individer gjennomgår i løpet av en konsentrert periode av livet. Alle artistene er up-and-coming og vi ønsker å gi dem muligheten til å komme seg ut av skallet og skinne slik de fortjener.

Vi lager til en fresh oase inne i et av Oslos mest spektakulære lokaler, nemlig Kulturkirken Jakob. Her finnes et av byens bedre lys- og lydanlegg med tilhørende fagfolk, så det kommer til å bli topp stemning!

Det blir salg av gode ting å drikke på i husets BAR. Dørene åpner 20:00 og første artist går på 21:00 sharp! Vær der i god tid før det.

Alt eventuelt overskudd deles mellom bidragsyterne så de kan fortsette å holde på med det de digger.

Velkommen skal dere være!