En gospelkonsert i vintermørket

Til inntekt for barna i Syria

14. februar 2017


20:00

Fordi vi ikke klarer å lukke øynene for den ubeskrivelige ondskapen som preger livet til tusenvis av uskyldige barn i Syria. Fordi vi har et ønske om å gjøre noe, -vil vi gi alt vi kan av det vi har. Vi har ikke glemt det vi har sett, og dette er vår måte å sende ut et snev av varme i kulda.

Dette er en konsert i kjærlighetens navn, hvor alle profesjonelle aktører jobber frivillig for et felles formål. ALT av inntekter går direkte til Redd barna som jobber hardt for å hjelpe barna i Syria. Crew, musikere, teknikere og billettselgere jobber gratis.

Koret er satt sammen av Norges sterkeste gospelstemmer, fra Oslo Gospel Choir, Safari, Mosaic m.fl.

Bandet:
Eirik Berge, Frode Mangen, Bernt Rune Stray, Bjørn Sæther og Lars Christian Folkvord. Strykere fra Oslo Strings under ledelse av Kaja Fjellberg Pettersen.
Tekstopplesere ved Marianne Sævig.
Og vi er svært stolte av at Reidun Sæther bidrar som solist. Velkommen til litt varme i vinterkulda.