LISA SKOGLUND – Releasekonsert

29. mai 2014


20:00

Låtskriver, sanger og musiker Lisa Skoglund (22) fra Tromsø flyttet til Oslo, høsten 2011. Her fant hun sitt nåværende 5-manns orkester som gir liv til historiene hun vil fortelle.

En ung kvinne med kassegitar og såre tekster er kanskje ikke revolusjonerende i seg selv. Imidlertid reflekterer Skoglunds mørke tekstunivers en modenhet og innsikt av det sjeldne. Hun beskriver havet, døden, livet og kjærligheten for å så rive det i stykker og gjenskape det til sitt eget.

Bandet består av individer med hver sin unike musikalske bakgrunn og innfalsvinkel – fra pop, blues til politisk visesang. Kombinasjonen av dette resulterer i musikk som treffer bredt, som treffer hardt, og som nærer og varmer melankolien.

I 2013 ble bandet tildelt Festspillene i Nord-Norges turnéstipend. I år, 22 mai 2014, er det første utgivelse som står for tur: EPen Alt vi ikke sir. De har spilt på scener som Parkteateret, Internasjonalen og Månefisken i Oslo, Driv og Kulturhuset i Tromsø, samt varmet opp for Eva & The Heartmakers.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lisa-Skoglund/129949420423471

Akustisk live-video fra Kulturkirka Jakob: https://vimeo.com/88178338