NISS LIVE

10. april 2014


19:00

10. april inntar NISS Live Kulturkirken JAKOB
Festivalen er arrangert av studenter på NISS som utdanner studentene til å kunne jobbe i ulike deler av kulturbransjen. Seks band fra bachelorstudiet Populærmusikk skal vise kultur-Oslo hva de har å by på.
Dette er den siste av tre festivaldager under NISS Live.
Utdanningene Lydproduksjon, Lys og scene, Prosjektledelse kultur, Populærmusikk, Visuell kunst og Makeup har gjennom fem ukers intensivt arbeid samarbeidet om å arrangere NISS Live. Nå kan du få oppleve hva dette arbeidet har resultert i.

Dørene åpnes kl. 18.30; konsertstart kl. 19.00.

Gratis inngang.

 

Kveldens program:

Silje Fuglestad Kvintett
Silje Fuglestad Kvartett er et nyoppstartet band som blant annet består av studenter ved NISS. De spiller musikk innen jazzsjangeren, men liker også å benytte elementer fra latinomusikk, pop og soul i musikken sin.

Their
Spiller egne låter med elementer fra indie og jazz. Følelsesladd og tilgjengelig musikk som stikker seg ut fra mengden.

Kathrine Fugllien
Kathrine Fugllien spiller egenkomponerte låter i sjangeren pop, ispedd indie- og folkeelementer, bundet sammen av melankolske tekster.

Anna Rebekka
Musikken legger vekt på det melankolske og melodiøse, og kan til tider bevege seg inn i et mørkt landskap med såre toner. Poesien i tekstene blir ofte til ved å bruke naturens elementer som en metafor på det menneskelige følelsesspekter.

Strå
Strå er en duo som spiller melodisk folk-pop. Ved bruk av store klanger, drivende komp, sterke tekster, fengende melodier og store dynamiske forskjeller klarer Strå å gi den en varm og god musikalsk følelse.

Jenny Langlo
Jenny Langlo skriver til daglig elektroniske poplåter, men har gjennom NISS dannet en trio som fremfører låter i akustisk drakt. Bandet spiller da akustiske poplåter med edgy tekster.

 

Nettside: http://niss.no/Kalender/Hva-skjer/NISS-Live2