JAZZ MOT KREFT

13. mai 2014


20:00

Jazz mot Kreft – Andrea Kvintett og Pixel

 

Bli med og fyll Kulturkirken JAKOB! Tirsdag 13. mai spiller Andrea kvintett og Pixel en dobbeltkonsert der overskuddet går til Kreftforeningens prosjekt «Krafttak mot kreft». Vi kjenner alle noen som er rammet, så merk deg tid og sted og bli med å fylle kirkens 500 seter til en spesiell konsertkveld.

Krafttak mot kreft
Ingen får den samme kreftsvulsten, og en behandling som vil gjøre underverker hos noen, kan gi en svak effekt hos andre. De siste årene har forskningen vist at de store pasientgruppene ikke er så like som de ser ut. Innenfor hver gruppe finnes det mange ulike kreftsykdommer. Dette betyr at vi må gå bort fra «one size fits all», og heller tilpasse behandlingen til den enkelte pasients behov. Vårt mål er at alle skal få den behandlingen de responderer best på. Krafttak mot kreft 2014 samler inn penger til forskning på personlig tilpasset kreftbehandling.

Om bandene
Andrea Kvintett og Pixel er begge to jazzband som utvider jazzbegrepet ved å kombinerer improvisatorisk fleksibilitet med de musikalske godbitene fra indie-rocken og pop-verdene. Begge band har imponert langt utenfor Norges grenser og etter flere turneer og festivalbesøk huser de nå hjembyen Oslo. Med sterke låter, et særegent sound og dedikert energi gir Andrea kvintett og Pixel deg en spesiell dobbeltkonsert og muligheten til å være med å støtte en god sak. 

Hør på Pixel her: 
www.soundcloud.com/cuneiformrecords/pixel-space
Call Me musikkvideo: 
www.youtube.com/watch?v=ij9eY8k9kUo
Hjemmeside:
www.pixelband.no

Hør på Andrea kvintett her:
www.soundcloud.com/andrea-rydin-berge/andrea-kvintett-settle-down
Smakebit fra debutalbum ”Andrea kvintett” (2012, NORCD)
www.youtube.com/watch?v=duZXgmTXsYk
Hjemmeside:
www.andrearydinberge.com/#!andrea-kvintett/c1klt